За нас

НЕКСЕЛИТ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

„НЕКСЕЛИТ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е основана през 2020 година като част от групата на НЕКСЕЛИТ ПОЛША.

Дружеството се занимава с внос, търговия и монтаж на хидроизолация, като предлага комплексно обслужване за клиентите – техническа консултация, доставка в различни по вид направления: плоски и скатни покриви, основи и фундаменти, балкони и тераси, вентилирани фасади, пътища, мостове и виадукти, тунели и други инженерни съоръжения.

Кои сме ние?

„НЕКСЕЛИТ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

е основана през 2020 година като част от групата на НЕКСЕЛИТ ПОЛША. Основната дейност на дружеството е внос, търговия и монтаж на хидроизолация.

НАШАТА МИСИЯ

е да предлагаме качествени продукти и комплексни решения в областта на хидроизолациите в строителството с индивидуален подход към всеки клиент! Ние съчетаваме такива основни ценности като надеждността и качеството на изпълнение с нашите продукти и интелигентни съвременни маркетингови концепции и решения, придружени с гаранция за качество!

ВИДОВЕ УСЛУГИ

Техническа консултация, доставка в различни по вид направления: плоски и скатни покриви, основи и фундаменти, балкони и тераси, вентилирани фасади, пътища, мостове и виадукти, тунели и други инженерни съоръжения.

ПАЗАРНИ НУЖДИ

Отговаряйки гъвкаво на променящите се пазарни нужди, ние непрекъснато разширяваме гамата от продукти, предлагайки ги на клиенти от нови индустрии. Качеството им остава непроменено, потвърдено от ISO сертификати.

ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРСТВА

с водещи европейски производители на хидроизолационни материали (битумен грунд, битумни керемиди, воалит, полизол, изопласт мост и др.), паропропускливи и пороизолационни фолиа, аксесоари за покриви (билни ленти, улами, скоби за керемиди, воронки, барбакани, снегозадържащи елементи, отдушници и др.).

ПАЗАРНИ ПОЗИЦИИ

Настоящата си позиция компанията дължи на своята иновация и гъвкавост, отговорност, бърза реакция на пазарните сигнали и ангажираността на служителите, които всеки ден подобряват своята компетентност, за да отговорят на вашите очаквания.

Свържи се с нас

Адрес:

София, с. Казичене, ул. Циклама №5